Ustajem se rano da bi'...

2018-04-23

Hm...pa ustala sam se iz kreveta (Ma daj?!), obavila kupaonicu, izvela svog čupavca vani. Usput sam razmišljala hoće li naići neka budala, koja mrzi pse i nešto mi dobaciti jer nisam muški ćelavac sa stafordom, pa se meni okuraži biti bezobrazan. Srećom, prošlo je bezbolno. E da, sad napokon spremam kavu i bacam se na čitanje knjige (zapravo, ovo je zanimljivo!). Sjedam na pod sa šalicom i knjigom, to mi je omiljeno, a i od sinoć sam razmišljala o tome u krevetu.

Nakon 3 stranice se sjetim da mi je ostalo dva para čistih gaća, pa bi' trebala upaliti "vaš mašinu". Ustajem s poda s tom namjerom i putem vidim nekoliko "*oblačića", iako sam jučer usisala. U glavi psujem sve po spisku dragom jer naravno da je on kriv što vikendom čistim, dok on ide xy utrku/odmara/bavi se sa sobom, dok je krvarim od posla. Još jedan izgovor da se ne bavim sobom ili i sama odem trčati. Imam previše beznačajnog posla!

Vraćam se čitanju knjige i toj kavi, o kojoj maštam od sinoć. Sad sam se "umorila od čitanja 20ak stranica" zbog prethodnog pospremanja (pa trebalo je staviti gaće u "veš mašinu", usisati oblačiće i sve beznačajne stvari, kojih sam se sjetila, samo da mogu biti neposvećena čitanju).

Nakon što me svlada umor, nastupa moja omiljena aktivnost - RAZMIŠLJANJE, popraćeno čašom vina (ako se već smračilo) ili laganim dremuckanjem (ako je još uvijek dan).

Dremuckanje biva naprasno prekinuto jer se sjetim da treba objesiti one gaće. I kako da se čovjek odmori?! Kaže On da se žurim ustati u 6 ujutro da bi' imala dovoljno sati u danu biti živčana ;)