Morate izgledati savršeno!  :(  

2018-05-10

Prehrana po krvnim grupama, prehrana po obliku tijela, brzini metabolizma, stilu života, godinama, spolu, čemu god. Hranite se zdravo, izgledajte savršeno.

Poznata glumica u intervjuu otkriva tajnu svoje savršene linije.

Za doručak konzumira shake od banana, kolagena, chia sjemenki, jogurta i maca praha. Za početak, obični smrtnik niti ne zna što je to.

Za ručak jede piletinu uz čašu vode. Izbjegava alkohol, ali za rođendan se počasti kolačem.

Uz to 3 puta dnevno vježba s osobnim trenerom.

Zvuči kao recept za "sreću". Ali, to nije bitno. Bitno je da svi moramo tako izgledati, poput profesionalnog atletičara. Naravno, uz to većina provede barem 8 sati sjedeći za kompjuterom, a kod kuće čeka još više posla.

Sjećam se svog prvog trčanja, nakon 5 tjedana noge u gipsu. To je jedan od dva zdravorazumska osjećaja, koja možemo gajiti prema svom tijelu.

Osjećaj neopisive sreće što se mogu neometano kretati i potrčati.

Drugi osjećaj je svjesnost svog tijela. Svog stroja, koji savršeno radi. To je onaj osjećaj nakon treninga kada si svjestan da ti je tijelo snažno, da ti stroj dobro radi i da si zdrav.

Svako ostalo maltretiranje samoga sebe je kontraproduktivno jer će nam se zamjeriti. Nema savršenog tijela niti savršene kilaže, postoji samo savršeni osjećaj da naš "stroj" nesputano radi. To pravi izvor zadovoljstva, a ne izgladnjivanje i pretjeranog vježbanje, koje čini naš stroj nesavršenim. 

Privlačna je osoba, koja zrači srećom i podari svoj najiskreniji osmijeh, a ne osoba "savršenog" tijela, preumorna i preživčana osmijehnuti se od silnog vježbanja, izgladnjivanja i spočitavanja sebi što je danas pojela "krivi" obrok.