Svima nam se dešavaju nemile situacije, manjih ili većih razmjera. Nisam to htjela, ali to je ono što sam dobila. To je ono što mi je trebalo.

Vjera je najljepši dar, koji možemo osjetiti. Najteže je biti bez nje. No neke vjere zagovaraju da je smoizliječenje rezervirano jedino za Božje stvorenja, kojih nismo dostojni, mi, obični smrtnici. Nije li to jedna od najautodestruktivnijih misli?

Voli me

2019-01-14

Sve što mi je potrebno je tvoja ljubav, sve što želim si ti. Uvijek ću te voljeti. Danas, jučer i sutra.

Žalovanje

2018-06-15

Tuga i žalovanje su zanimljivi, nikad ne znaš kada će doći navala tuge. Onda pomisliš kako nije fer što je navala tuge došla u "najglupljem" mogućem trenutku - kad se voziš u tramvaju ili sjediš u kancelariji. Fantastično. To je prvo što pomisliš. Zašto baš sad i ovdje?

Ne, ne želim slušati dramatične priče, ne želim slušati o tuđoj bolesti, ne želim slušati o ljudima sa skrivenim namjerama jer ima toliko lijepih stvari, o kojima mogu od nekoga slušati.

Nesigurnost u vlastito postojanje, vlastito biće, jastvo ili kako god. "Crna rupa" u duši, poriv za lakšim bogaćenjem, bogaćenjem "preko reda" i poriv za koristoljubljem. Nedostatna izgrađenost, potreba za pripadanjem kako bi se bolje osjećali, osjećali korisnije, potreba za sigurnošću i utjehom.